«Я ржала». Звіробій не вірить результатам слідства щодо вбивства Шеремета та у плани замаху на неї

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Волонтер і доброволець Маруся Звіробій прокоментувала результати слідства щодо вбивства журналіста Павла Шеремета і заявила, що не вірить у версію правоохоронців та можливість замаху на неї підозрюваними ветеранами АТО.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу ATR.

«Я як почула своє прізвище, так відразу пішла губи фарбувати [...]. Я ржала, якщо чесно. Це істеричний хохот. Такі масштаби неможливо серйозно сприймати [...]. Зараз чудово вийде у правоохоронців, вони зараз пересруть всіх волонтерів між собою... І, звичайно, авторитет людей, які захищали Батьківщину, допомагали військовим, зараз буде помножуватися на нуль завдяки всьому цьому», — сказала Звіробій.

За її словами, вона добре знає підозрюваного музиканта і ветерана Андрія Антоненка, і не вірить у його причетність до справи. Також вона не вірить у причетність Інни «Пуми» Грищенко (ще однієї підозрюваної).

«Я прекрасно знаю, що її характер, коли показували, як вона чоловіка строїть — це ще не означає провину. Тому в мене є певна доза недовіри, я б хотіла послухати захист», — заявила волонтер, додавши, що записи телефонних розмов, які представили правоохоронці на брифінгу, могли змонтувати або вирвати з контексту.