Російський «ТНТ» зняв з ефіру серіал «Слуга народу». Рішення пояснили маркетинговим ходом

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Російський телеканал «ТНТ» зняв з ефіру серіал «Слуга народу», головну роль в якому зіграв Володимир Зеленський, після показу перших трьох серій першого сезону.

Про це повідомляє видання «Ведомости».

У програмі «ТНТ» на 12 і 13 грудня місце «Слуги народу» зайняли серіали «Інтерни» та «СашаТаня». Керівництво каналу заявило, що з самого початку не планувало показувати більш ніж три перші серії українського серіалу, додавши, що анонс щоденного виходу серій в ефірі був «маркетинговим ходом для підвищення впізнаваності платформи».

Увесь сезон «ТНТ» транслюватиме на інтернет-платформі Premier, де вже виклали три перші серії.

Раніше видання «Медуза» повідомляло, що з першої серії, показаної в Москві, вирізали жарт про президента Росії Володимира Путіна, в якому герой Зеленського обіграв кричалку авторства ультрас футбольного клубу «Металіст». Колишній журналіст видання Ілля Жегульов написав у Facebook, що причиною скасування показу на ТБ став саме цей епізод.

«Судячи з усього, саме через цей епізод стався конфуз на російському телеканалі «ТНТ». Його побачили тільки жителі східних регіонів Росії, центр схаменувся, вирізав епізод, але було вже пізно. Серіал, який збиралися показати весь (це було заявлено в рекламі), терміново зняли зовсім з ефіру. Побачили лише три серії», — написав він.