Leviʼs запускає нову лінійку сенсорних курток і джинсів, які дозволять керувати смартфоном

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Бренд Leviʼs анонсував випуск нової лінійки одягу з сенсорним покриттям, повідомляє The Verge. Куртка і джинси Leviʼs Commuter Trucker виглядають як стандартний за стилем одяг компанії, але містять в собі технологію Google Project Jacquard, що дозволяє використовувати особливу сенсорну тканину для керування власним смартфоном.

Leviʼs Commuter Trucker стала більш дешевою і наближеною до класичного одягу Leviʼs версією розумного одягу, ніж попередній варіант з сенсорними нитками уздовж усього рукава, який коштував $350. Наразі куртка Trucker Jacket з компактним Bluetooth-модулем в рукаві обійдеться покупцеві в $198, а утеплена Sherpa Jacket буде коштувати $248. Щоб зробити такий одяг більш доступним, бренд також пообіцяв поширити новий вид курток і джинсів серед якомога більшого числа роздрібних магазинів і незабаром розмістити їх на офіційному вебсайті.

На даний момент відомо, що технологія маленького відрізка сенсорної тканини з внутрішнього боку лівої кишені дозволить запрограмувати сенсор на відтворення музики, відключення звуку телефону, додавання тегів на карти, зчитування часу та інших функцій.

  • Жителі Великобританії закликають людей відмовитися від купівлі нового одягу, віддаючи перевагу «старим» речей. Про це повідомила одна з учасників руху Лорен Каудрі.
  • Топ-модель Аєша Тан, яка брала участь у модному показі нової колекції Gucci Весна/літо — 2020» на Міланському тижні моди, виступила з протестом прямо на подіумі.