«Трамп схожий на гангстера!» Актор Роберт де Ніро вилаяв президента США та його прихильників у прямому ефірі

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Голлівудський актор Роберт де Ніро в прямому ефірі телеканалу CNN нецензурно висловився про прихильників президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє The Guardian.

У ранковому шоу на телеканалі де Ніро сказав, що Трамп «не повинен бути президентом, крапка». На що ведучий Брайан Стелтер відповів, що після подібних слів знаменитості багато «людей на Fox йдуть за ним», маючи на увазі, що на телеканалі Fox безліч шанувальників Трампа.

У відповідь актор видав несподівану фразу — F*ckʼem — і знову повторив ці слова, а потім вибачився перед глядачами за нецензурну лайку, яку зал зустрів схвальними вигуками. «Ну, ви знаєте, це кабельний канал, отже це не є порушенням правил Федеральної комісії звʼязку, але зараз все ще недільний ранок», — сказав Стелтер, перш ніж запитати, чому ж Роберт де Ніро так не любить Трампа.

«Ми зараз в нашому житті, у цій країні, де цей хлопець, схожий на гангстера. Ми говоримо знову і знову: “Це жахливо, ми перебуваємо в жахливій ситуації...”, і цей хлопець просто продовжує йти далі без зупинки», — відповів актор.

Як відомо, Роберт де Ніро критикував Дональда Трампа ще до його обрання в президенти, називаючи «божевільним». Він висловлював бажання вдарити Трампа по обличчю і продовжив критикувати його діяльність після обрання.

  • Американські фанати у французькому Ліоні під час прямого включення телеканалу Fox News «переказали вітання» президенту Дональду Трампу. Телеканал Fox News вважається одним з улюблених каналів Трампа, саме тому американці у спортбарі почали скандувати: «F*ck Trump!»
  • 23 червня Роберт де Ніро знявся в антиросійському ролику, в якому звинуватив президента США Дональда Трампа у змові з Москвою. Також у ролику знялися актори Мартін Шин, Лоуренс Фишборн, Софія Буш, письменник Стівен Кінг та інші знаменитості.