Спортивний бренд ASICS вибачився за порноролики, які показували на вході в магазин у Новій Зеландії

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:

Японський виробник спортивного взуття і одягу ASICS вибачився перед покупцями за те, що на екранах при вході в фірмовий магазин Окленда (Нова Зеландія) кілька годин транслювалися порноролики. Про це повідомляє New Zealand Herald.

Як зʼясувалося, контент «для дорослих» відтворювався на рекламних екранах над входом в магазин близько 9 годин поспіль. Представники компанії звернулися в поліцію з приводу інциденту. Менеджер оклендського магазину Asics заявив, що НП сталася через порушення кібербезпеки. «Я впевнений на 100%, що неоднозначні відео не були завантажені кимось зі співробітників», — додав керівник магазину.

Офіцер служби безпеки Дуейн Хинанго заявив, що деякі перехожі були відверто шоковані побаченим, а деякі просто зупинялися та дивилися.

На своїй сторінці у Facebook представники ASICS заявили, що «невідомі хакери отримали доступ до екранів над нашим центральним магазином в Окленді». «Ми працюємо з нашими постачальниками програмного забезпечення та онлайн-безпеки, щоб це не повторилося», — йдеться в заяві.