У мільярдера Епштейна виявили безліч переломів. Вони можуть указувати на удушення

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У мільярдера Джеффрі Епштейна, який, як раніше повідомляли, наклав на себе руки в камері вʼязниці Манхеттена, судмедексперти виявили безліч переломів.

Хронологія звинувачень проти Джеффрі Епштейна

  1. На Епштейна в поліцію заявили батьки 14-річної дівчинки. За їхніми словами, він чіплявся до їхньої дочки у своєму будинку в Палм-Біч (Флорида). Поліція обшукала будинок і виявила безліч фотографій дівчат.

  2. Мільярдерові висунули звинувачення в кількох випадках статевих зв'язків з неповнолітніми.

  3. Адвокати Епштейна уклали угоду зі слідством. Він погодився визнати себе винним за двома звинуваченнями в проституції. В обмін він і його спільники отримали імунітет від федеральних звинувачень у торгівлі людьми.

  4. Відбував покарання у в'язниці.

  5. Арештований за звинуваченням у торгівлі дітьми і змові з метою вчинення торгівлі людьми. Слідство вважає, що Епштейн схилив до сексу десятки неповнолітніх дівчат.

Про це пише The Washington Post із посиланням на джерела.

При розтині тіла Епштейна було встановлено, що у нього велика кількість переломів в області шиї, а також зламана підʼязикова кістка. Подібні переломи часто спостерігаються при задушенні, але такі випадки відбуваються і при повішенні.

Патологоанатоми поки не можуть зробити однозначних тверджень і вимагають додаткову інформацію про останні години життя Епштейна.